Workshop i Estepona: Hälsosam frukost/brunch

7 september 2018

Inger Ginger i samarbete med Act On

Vill du lära dig att laga mer nyttig mat?
Det behöver inte vara svårt och det är både gott och roligt!
Här får du de rätta tipsen och många nya idéer som du själv får provar på att tillaga. Du tar recepten och inspirationen hem och snart kommer du att vara igång att äta sundare och både gott och nyttigt.

Vi arrangerar tre fristående tillfällen som bygger på våra tre huvudmåltider; frukost, lunch och middag. All mat tillreder vi och äter tillsammans. Samtliga måltider kommer att vara växtbaserade, glutenfria och fria från raffinerade produkter som t. ex. socker och vitt mjöl.

Vi kommer att arbeta i mindre grupper, där varje grupp har ansvar för något eller några moment i helheten. Mat är gott och det är härligt att laga mat och att umgås över en måltid.

Vi lagar och äta, närande och hälsosamt, tillsammans.

Vad ingår?

Alla ingredienser, mat och dryck
Recepthäfte med alla recept
Basteori, tips och idéer om tillagning av hälsosam växtbaserad mat
Basteori, tips och idéer om läkande mat.

FÖRSTA TILLFÄLLET - FRUKOST

Frukosten gör vi i form av en frukostbuffé/brunch. Bland annat kommer vi att göra olika smooothies, gröt, pannkakor, glutenfritt bröd, flera röror och växtbaserad mjölk.

NÄR 8 oktober 2018 kl. 10.00
VAR Casa Mistral, Estepona (Vägbeskrivning skickas med bekräftelsen)
PRIS 50 €/ person
ANMÄLAN karin@acton.es eller inger@ingerginger.se

Om du får mersmak kan du därefter ta del av någon av de följande akterna:

ANDRA TILLFÄLLET -LUNCH
Vid lunchtillfället blir det rätter som är någorlunda snabba och enkla att tillaga, till exempel olika soppor, sallader och wraps med goda och nyttiga tillbehör. Datum, pris och mer information kommer senare.

TREDJE TILLFÄLLET – TRERÄTTERS MIDDAG
Middagen blir en helt växtbaserad trerätters. Förrätt, varmrätt och dessert samt dryck. Datum, pris och mer information kommer senare.