Vatten, vatten bara vanligt vatten..

14 november 2018

 Vatten, vatten bara vanligt vatte..

..och vanligt vatten är ju inte längre så bara!

Vatten är avgörande både för den yttre (vår jord) och den inre (vår kropp) miljön.  Vatten utgör ca 60 % av vår totala kroppsvikt. Det sägs att en människa klarar max 7-10 dagar utan vatten, vilket kan jämföras med att vi klarar flera månader utan mat. Och för ett bra dagligt intag av vatten behöver vi dricka ca 1,5-2 liter.

Så vatten är viktigt för vårt välmående och vår hälsa!

Ursprungligen drack vi friskt, rent, porlande vatten direkt från naturen.  Ett ”vilt” vatten som rör sig naturligt i virvlar håller sig friskt och rent.

Tyvärr är det inte det vatten vi får från kranen idag, där vattnet pressats genom smala ledningar och som tillsats kemikalier. Det är inte heller det vatten vi får i alla de plastflaskor med vatten vi köper i handeln.

Men.. jag har hittat lösningen!!

Här kan du läsa mer om de fantastiska glasprodukterna från Nature’s Design som jag älskar!

Det är inte bara det att vattnet från Nature's Designs produkter smakar så gott och känns så lättdrucket, det är också en fröjd för ögat att se på dessa vackra glasprodukter.

Alla produkter är gjorda i blyfritt glas och flertalet är handgjorda och munblåsta och de kan nu köpas i min webbshop.

Glöm nu bara inte att läsa om ”Gyllene snittet”, ”Fibonaccist talföljd” och ”Livets blomma”. Det är sååå intressant och ger en ny dimension till att dricka vatten från dessa produkter. Läs mer här>>

Att ha tillgång till friskt vatten är en gåva!

Inger Ginger