Nytt! Retreat i Andalusien, Costa del Sol

23 april 2017

Retreat i Andalusien, Costa del Sol

Med hormonsmart yoga och mat.
28/9 – 1/10 2017

Det här är ett unikt tillfälle att ladda på alla plan, i solen, inför höst och vinter!

Du får verktyg för att ta hand om och balansera både ditt fysiska mentala och själsliga tillstånd då det till stora delar styrs av just hormoner.

Vill du:
-       balansera ditt humör och mentala tillstånd
-       få verktyg att hantera stress, rädslor och ångest
-       förbättra din sömn
-       få mer energi och ork
-       öka din koncentrationsförmåga
-       gå ner eller upp i vikt
-       Komma till rätta med t. ex PMS, övergångsbesvär eller andra hormonrelaterade obalanser.
-       hålla dig frisk och vital även när du blir äldre

Hormonbalans behöver vi alla för att må bra, både ung som gammal, kvinna eller man.

När du förstår hur din inre biokemi hänger ihop och hur den kan påverkas av hur du äter och rör dig, då har du också möjlighet att själv ta kontrollen över ditt välmående och själv påverka din situation.

Vi som leder retreaten:

 Lottie Stjernqvist: Jag är diplomerad Yogaterapeut, yogalärare, andningsinstruktör med basmedicin i botten. Förutom Justyoga som jag grundat och drivit sedan 7 år är jag utbildad konstnär och konstnärlig ledare med fokus på kreativitet & personlig utveckling

Inger Ginger Holmqvist: Jag är diplomerad kostrådgivare, coach och aromaterapeut med en kandidatexamen i pedagogik. Förutom kostrådgivningen jobbar jag med motivationsprogram för ungdomar och med program inom personlig utveckling; kommunikation, relationer, mål och visionsarbete privat och i organisationer.

I avgiften ingår:
·      Del i trippel-, dubbel- eller enkelrum
·      Helpension med hormonsmart mat
·      Daglig hormonsmart yoga och andra kroppsövningar
·      Avslappnings- och andningsövningar
·      Föredrag med fokus på hur du själv i din vardag kan påverka och balansera dina hormoner
·      Tid för samtal, frågor och erfarenhetsutbyte
·      Transfer till och från flygplatsen ingår i priset, dock ej resa till och från Malaga

Boende: Vi bor på hotell Cerro de Hijar, beläget strax utanför den pittoreska Andalusiska byn Tolox.  Det ligger i bergen mellan Malaga och Marbella i det natursköna naturreservatet Sierra de las Nieves och med en vidunderlig utsikt över Guadalhorcedalen. Rummen är inredda med spansk charm med balkong eller terrass.

Hotellet har en vackert belägen utomhuspool och omgivningen erbjuder fina vandringsleder. Gratis Wi-Fi erbjuds också gästerna. Resan från flygplatsen till hotellet tar knappa timmen.  Se mer på: http://www.cerrodehijar.com/

Tid: torsdag 28 september–söndag 1 oktober 2017

Pris: 5 200 kr för del i trippelrum
        5 500 kr för del i dubbelrum
        5 900 kr för enkelrum

Anmälan: Kursanmälan som är bindande görs via mejl till - uppge namn, adress samt telefonnummer. Sätt också in anmälningsavgiften 1 500 kr till Bankgiro 759-1605. Uppge namn på betalningen. Resterande kursavgift skall vara oss tillhanda senast 2017-07-20. OBS. Antalet platser är begränsat.

Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas den del av avgiften utöver anmälningsavgiften. Hela avgiften återbetalas endast i de fall kursen skulle ställas in. Vi är inte ansvariga för de kostnader som uppstår visavi flygbolag om ni avbeställer resan eller vilka som helst andra problem som uppstår visavi flygbolag, förseningar, etc. Vi är inte heller ansvariga för sjukdom eller olycksfall som kan inträffa på plats och rekommenderar att du ordnar med reseförsäkring och tar med ditt blå EU-sjukförsäkringskort. Vi har inget ekonomiskt ansvar för kostnader för flygbiljetter även i de fall kursen skulle ställas in. Vi föreslår att du bokar flygresa efter att du fått anmälningsbekräftelse från oss.
För frågor angående kursinnehållet kontakta , tel. 070-7631388 eller , tel. 076-8949525. För frågor angående betalning, hotell, flyg etc. kontakta Karin Acton på Act On. .