Vill du lära dig att laga nyttig mat?

19 mars 2018

Inger Ginger i samarbete med Act On

Vill du lära dig att laga mer nyttig mat?
Det behöver inte vara svårt och det är både gott och roligt! Du får av oss, de rätta tipsen och nya idéer som du själv provar på att tillaga. Snart kommer du att vara igång och äta sundare och mycket gott och nyttigt.

Vi arrangerar tre fristående tillfällen som bygger på våra tre huvudmåltider; frukost, lunch och middag. All mat tillreder vi och äter tillsammans. Samtliga måltider kommer att vara växtbaserade, glutenfria och fria från raffinerade produkter som socker.

Vi kommer att arbeta i mindre grupper, där varje grupp har ansvar för något eller några moment i helheten. Mat är gott och det är härligt att umgås över en måltid. Tillsammans lagar och äta vi, närande och hälsosamt, tillsammans.

Vad ingår?

  • Alla ingredienser, mat och dryck
  • Recepthäfte med alla recept
  • Basteori, tips och idéer om tillagning av hälsosam växtbaserad mat
  • Basteori, tips och idéer om läkande mat.

FÖRSTA TILLFÄLLET

Frukosten gör vi i form av en frukostbuffé/brunch. Bland annat kommer vi att göra olika smooothies, gröt, pannkakor, glutenfritt bröd, flera röror och växtbaserad mjölk.

NÄR 8 oktober 2018 kl. 10.00
VAR Casa Mistral, Estepona (Vägbeskrivning skickas med bekräftelsen)
PRIS 50 €/ person
ANMÄLAN eller

Om du får mersmak kan du därefter ta del av någon av de följande akterna:

ANDRA TILLFÄLLET
Vid lunchtillfället blir det rätter som är någorlunda snabba och enkla att tillaga, till exempel olika soppor, sallader och wraps med goda och nyttiga tillbehör. Datum, pris och mer information kommer senare.

SISTA TILLFÄLLET – ”EL GRAND FINAL” 
Middagen blir en helt växtbaserad trerätters. Förrätt, varmrätt och dessert samt dryck. Datum, pris och mer information kommer senare.