Världsvattendagen, 22 mars

21 mars 2019

Den 22 mars firar vi Världsvattendagen!

Världsvattendagen sker varje år den 22 mars med målet att lyfta fram vattenfrågor i alla dess former.

Vill du läsa mer om det här gå till: www.vattendag.org

I samband med detta vill vi ta tillfället att uppmärksamma våra vackra och speciella produkter, från Natur'e Design, som ger kranvattnet nytt liv. Att dricka friskt, levande vatten är avgörande för vår hälsa och vårt välbefinannde.

Från Världsvattendagen, den 22 mars - 31 maj ger vi också 20% av all försäljningen, från den 22 mars - 31 maj, till Rädda Barnens insamling: Akutläge i Mocambique. Som går till barnen som drabbats av Syklonen Idai.

Livets källa – vatten
Den som någon gång druckit direkt ur en fjällbäck, förstår värdet av friskt källvatten - så välsmakande och friskt är aldrig det vatten du får ur kranen. Detta är inte så konstigt med tanke på den långa väg vattnet färdas genom vattenledningarna och de reningsprocesser det genomgår, samt de miljöbelastningar vattnet utsätts för. För att synliggöra hur djupgående Nature’s Designs produkter förändrar kranvattnets struktur, har de låtit ta före- och efterbilder på vattenkristaller från deras produkter. Undersökningsresultaten kommer från det schweiziska laboratoriet E.F. Braun i Uttingen.

Alla produkter visade ytterst positiva förändringar med mycket fina, symmetriska kristallstrukturer. Förändringarna som uppstår som ett resultat av deras designkomponenter – Gyllene snittet, Livets blomma och noggrant utvalda material – ger vattnet en frisk, angenäm och naturlig smak. Närmare naturen kan du inte komma.

För beställning av produkterna gå till Inger Ginger webbshop