God fortsättning - Ett nytt år med nya möjligheter 2018!

7 januari 2018

God fortsättning - Ett nytt år med nya möjligheter 2018!

Då har vi ytterligare ett nytt år framför oss med nya möjligheter, utmaningar, lärande och framgångar att ta oss an. Sååå spännande!!

Ett nytt år är ju en indelning på tiden som vi faktiskt kan utnyttja till en möjlighet att summera och lära av det som varit och att sätta upp nya mål och fokusområden för året som kommer. Helt enkelt att göra nya medvetna val. Kanske finns det sådant som har tjänat ut sitt syfte och som det är dags att lämna eller ”kliva ur” för att ge plats åt det nya vi önskar och har för avsikt att ta oss an fram över.  Att lägga uppmärksamhet och energi till nästa steg.

Det här arbetet är något som jag gör varje år. Ibland mindre ingående, ibland väldigt noga och utförligt, och just detta år är ett år då det blir mer utförligt. Jag gillar det här, tycker det är väldigt intressant, spännande och givande. Jag gör det oftast tillsammans med min man vilket gör det ännu mer givande att ha en nära samtalspartner där vi hjälper stöttar och inspirerar varandra. Det är så värdefullt att ha någon där som hjälper till att se mina skuggsidor och som stöttar mig att ta mig an nya utmaningar. Som bonus blir detta också ett fint tillfälle att ge tid att lyfta, fördjupa och fortsätta slipa på relationen och kärleken. Och för den som inte har en kärlekspartner gör man det med en riktigt god vän viket tar även en vänskapsrelation till nya nivåer.

Så den här spännande processen är nu påbörjad och på gång. Och i år är det mycket mitt arbete som står i fokus och att utveckla ”IngerGinger” till nya höjder.

Förra året handlade mycket om att lägga grunden, att komma igång med min fina hemsida -Tack, Digital Guidence, Lilian Ljungberg! - att komma igång med Blogg, FB och Instagram och inte minst att komma igång med själva verksamheten, kostrådgivningen och så den härliga retreatet i södra Spanien ”Hormonsmart yoga och mat” - i samarbete med Just Yoga, Lottie Stjernkvist, tack! Jag fick också, så värdefullt, hjälp att hitta en form för att tydliggöra min affärsidé - Tack, Astarcan, Karin Klerfelt! När jag nu summerar året som gick är det med verklig tacksamhet och uppskattning för alla spännande och inspirerande möten med kunder och med människor som har stöttat mig och min verksamhet. Det har varit ett riktigt bra år för uppstart, och initiering av det jag drömde och fortsätter drömma. Så i år handlar det om att utveckla och förvalta.

Så mitt fokus är att nu att bygga vidare. Det jag vill med min verksamhet är att dela med mig av kunskap om naturlig mat så att du ska kunna ta eget ansvar för ditt välmående och göra bra och medvetna matval. Att välja naturlig mat stödjer dina hälsomål. Med bra matval kan du uppnå bättre hälsa och välmående på alla plan, dvs. både fysiskt och psykiskt. Bra naturlig mat har en större läkande effekt än vad många känner till medan mycket processad mat med onaturliga tillsatser kan göra oss sjuka, orsaka krämpor och mental obalans. Jag förser dig med kunskap så du kan göra val som håller dig frisk och välmående länge i livet. Så i år blir det mer bloggande om den naturliga och läkande maten, fler veganrecept och glutenfria recept är på gång, fler produkter kring kostrådgivningen och så i februari blir det en retreat igen, i södra Spanien. Den här gången bara med män.  Så kul!

Så hur bra kan du må?  Följ mig på min blogg, Facebook och Instagram om du är nyfiken på att lära dig mer om det. Och hör gärna av dig om du har frågor eller vill prova på kostrådgivning. Första mötet/samtalet är alltid gratis.

Naturlig mat ger naturlig hälsa.

Ha ett underbart 2018 önskar jag dig
Inger Ginger